maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ennen joskus toivoin, että oisin kasvanut niin kuin kasvatettiin, oisin tehnyt kaiken siinä aikataulussa, enemmistön joukossa.


Tahdon treenata kovaa ja oppia syömään oikein. Juosta pitkiä juoksulenkkejä hengästymättä. Löytää vihdoin se treenin jälkeinen hyvä olo.
FIT AND TONED - NOT SKIN AND BONES.
Kaipaan foliopalloja, printtipaitoja, suloista humalaa. Muuttolintuja, kauniita kevätaamuja ja kuivia  asfalttiteitä. Hiirenkorvia puissa ja kukkia talon seinustalla.
Odotan aamuaurinkoa, sinistä taivasta, vasta leikatun nurmikon tuoksua, mansikoita, huolettomia viikkoja saaressa, soutamista, festareita ja ihmismassoja, tanssimista paljain jaloin. Valoisia öitä, lämpimiä aamuja, kesäsadetta ja keinumista.
Ikävöin yhteisiä jumppatunteja, yhdessä vietettyjä päiviä, kuvausretkiä, automatkoja, yökyläilyä, heräteostoksia ja ristiin lainattuja vaatteita. Sivistyneitä viinilasillisia, ravintola-annoksia ja letitettyjä hiuksia. 
Haaveilen valoisasta kerrostaloasunnosta, vaaleista lautalattioista ja pitkistä aamuista. Omasta kodista, yksityiskohdista, aamupaloista ja parvekkeesta. Puhtaista lakanoista, inspiroivista kuvista, leveistä ikkunalaudoista ja teen juomisesta. Siivouspäivistä, postiluukusta tipahtelevista mainoksista ja leffailloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti